česky english

Aktuálně

Obsah:

16.4.2014

Provoz v menzách MU o Velikonočním pondělí

Vážení strávníci,
o Velikonočním pondělí bude pro Vás otevřena menza ACADEMIC restaurant v době od 10.00 do 18.00 hodin. Ostatní provozy budou v tento den uzavřeny.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám příjemně prožité Velikonoce.
R. Tancoš, vedoucí SP
9.4.2014

Velikonoční nabídka v menzách MU

Vážení strávníci,
menzy MU pro Vás přichystaly velikonoční menu z králičího masa.
V týdnu 14.-20.4.2014 budete moci ochutnat speciální nabídku:

menza Vinařská, bufet ESF, Academic canteen: Králičí stehna se šípkovou omáčkou
Akademická menza Moravské nám., bufet LF a bufet PřF: Králičí maso na paprice
menza a bufet Veveří: Jarní králičí nudličky se zeleninou
menza Academic restaurant a bufety UKB: Králičí stehna na smetaně

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť.
R. Tancoš, vedoucí SP
9.4.2014

Týden netradičních gulášů v Academic restaurant

Vážení strávníci,
šéfkuchař menzy Academic restaurant  pro Vás připravuje v týdnu  14.4. - 20.4.2014 novou gastronomickou akci:
 
 Týden netradičních gulášů

Každý den v týdnu můžete ochutnat jinou specialitu:

v pondělí:  Rybí guláš s tarhoňou
v úterý:     Horňácký guláš
ve středu:  Irský skopový guláš
ve čtvrtek: Kubánský guláš "Picadilo"
v pátek:     Pravý kotlíkový guláš s pečivem
v sobotu:   Guláš z paprik a hříbků s tarhoňou
v neděli:    Vepřový guláš "Szekély"

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť.
R. Tancoš, vedoucí SP
28.3.2014

Dny francouzské kuchyně

Vážení strávníci,
kuchaři našich menz Vás v měsíci dubnu srdečně zvou na speciality francouzské kuchyně:   

v týdnu 31.3. -  4.4. 2014 v Academic restaurant a bufetech UKB  
v týdnu   7.4.- 11.4. 2014 v menze a bufetu Veveří  
v týdnu 14.4. -18.4. 2014 v menze Vinařská, bufetu ESF, Academic canteen  
v týdnu 21.4.- 25.4. 2014 v Akademické menze Moravské nám., bufetu LF a bufetu PřF

 Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť.

R. Tancoš, vedoucí SP
11.2.2014

Prodloužení provozní doby - kavárna Na Lávce

Od 17.2. 2014 se zahájením jarního semestru dochází k prodloužení provozní doby kavárny Na Lávce. Kavárna pro Vás bude otevřena:

Po - Čt: 7.30 - 19.00
Pá:       7.30 - 17.00
R. Tancoš, vedoucí SP
8.11.2013

Zeleninová příloha nově v nabídce

Vážení strávníci,

k minutkovým jídlům si můžete místo klasických příloh vybrat i zdravější variantu v podobě teplé zeleninové přílohy, a to za stejnou cenu.

Další možností je zvolit k  jídlu některou z klasických příloh a k tomu si navíc dopřát zeleninovou přílohu za cenu 10 kč.

R. Tancoš, vedoucí SP
8.10.2013

Nová AR Galerie v menze SKM MU

V úterý 1. 10. 2013 byla slavnostně otevřena AR Galerie v menze Academic restaurant v Univerzitním kampusu Bohunice.

Provoz galerie zahájil ředitel SKM MU Ing. Zdeněk Čížek spolu s děkanem Přírodovědecké fakulty MU doc. Jaromírem Leichmannem vernisáží fotografií dokumentujících práci a život vědců na České vědecké stanici J. G. Mendela v Antarktidě.

Vernisáže se zúčastnil také přední český klimatolog, profesor Geografického ústavu PřF MU a zároveň také zakladatel stanice J. G. Mendela v Antarktidě prof. Pavel Prošek, který v úvodu představil přítomné autory vystavených fotografií a jejich práci na polární stanici.    

Výstavu fotografií z české antarktické stanice můžete v AR Galerii shlédnout do konce jarního  semestru.

Těšíme se na vaši návštěvu!

J. Sedláčková, referent marketingu
9.9.2013

Vkládání kreditu na stravovací karty

Vážení zákazníci,
z důvodu zabezpečení plynulého výdeje a prodeje ve stravovacích provozech MU, využívejte prosím při vkládání kreditu na stravovací karty možnosti bezhotovostního převodu mezi celouniverzitním systémem SUPO a stravovacím systémem Webkredit. Více informací a postup neleznete v části "Propojení SUPO-Kredit".
Vklad na stravovací účet je možné vložit i ve stravenkách. Pokladní akceptují určené druhy stravenek v různé nominální hodnotě. Výběr z účtu v hotovosti u pokladen je limitován částkou 100,- Kč. Vyšší částku může strávník vybírat u provozního menzy.
R. Tancoš, vedoucí SP
1.9.2013

Dietní stravování

Studenti, kteří ze zdravotních důvodů dodržují dietní stravování, mohou využít nabídky Fakultní nemocnice u sv. Anny.
Tento typ stravování lze využívat na základě registrace (příp. jejího prodloužení) u referentky stravovacího provozu SKM MU Mgr. Unčovské, kontakt: tel. 549 496 574, e-mail uncovska@skm.muni.cz.
R. Tancoš, vedoucí SP
1.8.2013

Studentský speciál

Vážené studentky a studenti,

po projednání s ředitelem MU SKM Ing. Zdeňkem Čížkem a v Komisi pro stravovací politiku MU si Vám dovoluji oznámit, že s platností od 1.11.2011 byl zaveden do denních nabídek pod alternativu č. 5 cenově zvýhodněný pokrm "Studentský speciál".

Kalkulace ceny tohoto pokrmu je pro studenty zvýhodněna oproti jiným alternativám o cca 4,-- Kč.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaši návštěvu.
R. Tancoš, vedoucí SP
14.9.2012

Bezlepková pizza v Academic restaurant

Od 17.9.2012 zařazuje Academic restaurant do své nabídky dva druhy bezlepkové pizzy!

Ochutnejte:
- BL pizzu čtyři druhy sýrů
- BL pizzu Ameriacana
provozní Academic restaurant
31.8.2011

Informace strávníkům


Používání ISIC karet pro účely stravování po ukončení studia na MU

Student, který ukončí studium na Masarykově univerzitě, se i nadále může stravovat za plné ceny ve stravovacích zařízeních SKM MU pomocí jeho stávající ISIC karty. 

Aktivace stravovacího účtu na ISIC kartě bude provedena v kancelářích ekonomů stravovacích provozů:
- Akademická menza
- menza Vinařská
- menza Veveří
- Academic restaurant
J. Švecová, stravovací provoz
© 2000 - 2014 SKM MU, všechna práva vyhrazena, kontakt | RSS