O menzách a bufetech

Každý den je pro nás naplněn snahou uspokojit vaše chuťové buňky nabídkou moderního stravování.

Aktuality

Dny německé kuchyně

23. února 2017

Vážení strávníci,
přijďte ochutnat v měsíci březnu speciality německé kuchyně:

v týdnu 27.2. - 3.3. 2017 v Akademické menze Moravské nám., bufetu LF a bufetu PřF
v týdnu  6.3. - 10.3. 2017 v menze Vinařská, bufetu ESF, Academic canteen
v týdnu  13.3. - 17.3. 2017  v menze a bufetu Veveří 
v týdnu 20.3. - 24.3. 2017 v Academic restaurant a bufetech UKB

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme dobrou chuť.

Roman Tancoš, vedoucí SP

Nový vzhled přihlašovací stránky

19. května 2016

Přihlašovací stránka ke službám:

- WebKredit

- PKS Aneta

a dalším službám Masarykovy univerzity, které pro ověření identity uživatelů vyžadují UČO a sekundární heslo, bude mít od úterý 24. května 2016 nový vzhled.

Na funkci se nic nemění, přihlašovací údaje uživatelů zůstávají stejné. Náhled původní a nové verze přihlašovací stránky najdete na wiki.ics.muni.cz.

Ing. František Dočekal, vedoucí UTS a IT

Rozšíření služeb v menzách MU

4. ledna 2016

Vážené dámy a pánové, zaměstnanci a studenti,
při příležitosti zahájení Akademického roku jsme pro Vás připravili další rozšíření našich služeb:

- V Kavárně Na Lávce v areálu Kampusu jsme rozšířili nabídku o zmrzlinové poháry a míchané nápoje.

- V ACADEMIC canteen jsme zavedli výrobu jídel pro vegany a jídel pro studenty trpící laktózovou intolerancí. V ACADEMIC restaurantu se specializujeme na bezlepková jídla a na každé výdejně menzy nebo bufetu máme zastoupena bezmasá jídla.

- Pravidelně Vás budeme informovat o gastronomických akcích mezinárodních kuchyní probíhajících každý měsíc na jednotlivých menzách.

- Jídelní lístky v anglickém jazyce prezentované v sekci aktuální jídelníčky jsou již zrušeny, neboť se stačí přepnout na anglickou vlaječku a aktuální nabídka je zobrazena v anglické verzi ve WebKreditu.

- V nabídce jídel jsou navíc označeny alergeny obsaženy v potravinách, dle čísel v tabulce, která je uvedena v sekci aktuální jídelníčky včetně legendy.

Roman Tancoš, vedoucí SP

Další aktuality...